Trabzon'da duraklar yenileniyor

Trabzon Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü'nde tasarımı yapılarak üretilen ve üzerinde Trabzon Belediyesi ile 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali'nin ambleminin logolarının yer aldığı ışıklı otobüs durakları eskileriyle değiştiriliyor. Belediye B

Trabzon'da duraklar yenileniyor

Trabzon Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü'nde tasarımı yapılarak üretilen ve üzerinde Trabzon Belediyesi ile 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali'nin ambleminin logolarının yer aldığı ışıklı otobüs durakları eskileriyle değiştiriliyor.

Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yaptığı açıklamada, Trabzon'un her geçen gün yenilenip değiştiğini belirterek, şunları kaydetti:
''Kentimizi daha modern ve çağdaş bir hale getirmek için yaptığımız çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Tasarımı ve üretimi belediyemiz Destek Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan ışıklı otobüs duraklarını kentimizin değişik yerlerindeki eski duraklarla değiştiriyoruz. Kentin vizyonu açısından altyapı çalışmalarının yanı sıra böyle modernizasyon çalışmalarının da yapılması gerekiyor. Amacımız Trabzon'u her yönüyle çağdaş bir duruma getirmektir.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel