Trabzon'da dostluk mesajı verdi

Makedonya'nın Ankara Büyükelçisi Goran Kaskovski, ''Makedonya'nın bir kaç dost ülkesi var ama gerçek samimi dostu Türkiye'dir'' dedi.     Çeşitli ziyaretler için kente gelen Kaskovski, Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ı makamında ziyaret etti.     Valilik şe

Trabzon'da dostluk mesajı verdi

Makedonya'nın Ankara Büyükelçisi Goran Kaskovski, ''Makedonya'nın bir kaç dost ülkesi var ama gerçek samimi dostu Türkiye'dir'' dedi.     

Çeşitli ziyaretler için kente gelen Kaskovski, Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ı makamında ziyaret etti.     

Valilik şeref defterini imzalayan Kaskovski, 9 ay önce göreve geldiğini anımsatarak, ''Trabzon'da bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Makedonya ile Türkiye çok iyi ilişkileri olan iki ülke ve bu ilişkiler üst seviyede'' dedi.     

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bir süre önce Makedonya'ya yaptığı ziyaretin çok önemli olduğuna işaret eden Kaskovski, şunları söyledi:     

''Makedonya'nın bir kaç dost ülkesi var ama gerçek samimi dostu Türkiye'dir. Bugüne kadar her alanda bu dostluğumuzu gösterdik. Bunu ekonomik ve ticari alanda geliştirmek zorundayız. Makedonya'nın bu konuda ciddi çalışmaları var. Biz büyükelçilik olarak bu ilişkileri güçlendirmek için çalışıyoruz.''     

Trabzon Valisi Kızılcık ise ziyaret sayesinde iyi olan ilişkilerin daha da güçlendirileceğini belirterek, ''Sayın Başbakanımızın son ziyaretlerinde iki ülke arasında ne kadar sıcak bir dostluğun olduğunu görmüş olduk'' diye konuştu.     

Ziyaret sonunda Kızılcık, Kaskovski'ye telkari ile yapılmış fincan takımı hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel