Trabzon'da çok ilginç kaza!

Alınan bilgiye göre, sürekli kolonya içtiği belirtilen Necmi D. (58) Akçaabat ilçesi Orta Mahalle'deki evinde yemek yedikten sonra sigara içmek istedi. Sigarasını yakmak için kibriti yakan Demir, bu sırada daha önceden içtiği kolonyanın tutuşması sonucu a

Trabzon'da çok ilginç kaza!

Alınan bilgiye göre, sürekli kolonya içtiği belirtilen Necmi D. (58) Akçaabat ilçesi Orta Mahalle'deki evinde yemek yedikten sonra sigara içmek istedi. 

Sigarasını yakmak için kibriti yakan Demir, bu sırada daha önceden içtiği kolonyanın tutuşması sonucu ağzı ve sakalları yanmaya başladı. 

Demir, yanındaki kızı tarafından alevlerin söndürülmesinin ardından kaldırıldığı Akçaabat Devlet Hastanesindeki ilk müdahale sonrası Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderildi. 

Hayati tehlikesi bulunan Necmi D, daha sonra sağlık durumunun ciddi olması nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesine sevk edildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel