Trabzon'da ceylan kurtarma operasyonu!

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde Fol Deresi'ne düşen yavru ceylan vatandaşların 20 dakikalık uğraşları sonucu kurtarıldı.  Kemaliye Mahallesi'nde vatandaşlar, Fol Deresi'ne bir yavru ceylanın düştüğünü ve suda çırpındığını gördü. Dereden çıkmak için gayret

Trabzon'da ceylan kurtarma operasyonu!
Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde Fol Deresi'ne düşen yavru ceylan vatandaşların 20 dakikalık uğraşları sonucu kurtarıldı. 
 
Kemaliye Mahallesi'nde vatandaşlar, Fol Deresi'ne bir yavru ceylanın düştüğünü ve suda çırpındığını gördü. Dereden çıkmak için gayret gösteren ceylanın çabaları sonuç vermeyince, vatandaşlar yardımına koştu. Derede bir süre yüzdüğü için yorgun düşen ceylan, menfezin içine girdi. Bir vatandaş ip yardımıyla derede bulunan menfeze inerken, yavru ceylan korkarak dereye atladı. Kıyıya çıkmaya çalışan yavru ceylan daha sonra bir vatandaşın attığı iple boynundan yakalandı. İp yardımıyla dereden çıkarılan yavru ceylan veterinere götürüldü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel