Trabzon'da boğulan genç bulundu

Olay, dün saat 15.30 sıralarında Vakfıkebir Belediye Plajı'nda meydana geldi.Vakfıkebir İmam Hatip Lisesi 3. sınıf öğrencisi Ramazan Yeşil (17), lise bütünleme sınav sonuçlarına bakmak için ikamet ettikleri Kıran köyünden ilçe merkezine geldi. Daha sonra

Trabzon'da boğulan genç bulundu

Olay, dün saat 15.30 sıralarında Vakfıkebir Belediye Plajı'nda meydana geldi.

Vakfıkebir İmam Hatip Lisesi 3. sınıf öğrencisi Ramazan Yeşil (17), lise bütünleme sınav sonuçlarına bakmak için ikamet ettikleri Kıran köyünden ilçe merkezine geldi. Daha sonra Vakfıkebir ilçe merkezinde arkadaşıyla buluşan Ramazan Yeşil, birlikte Vakfıkebir Belediye Plajı'na gitti.

Ramazan Yeşil, arkadaşı Ünal Kasım'ın denize girmeme ısrarına rağmen denize girdi. Serinlemek için denize giren genç, yüzerken bir anda gözden kayboldu. Arkadaşının boğulduğunu gören Ünal Kasım, telefonla polisten yardım istedi.

Acı haberi alıp olay yerine gelen gencin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Olayın ardından arkadaşları ve Sahil Güvenlik'e bağlı dalgıçlar tarafından başlatılan arama çalışmaları ile gün boyu devam etti; aramalar sonuç vermedi. Yaklaşık 30 saat süren arama çalışmaları sonunda Ramazan Yeşil'in cesedi bu akşam saat 22.00 sıralarında vatandaşlar tarafından Ramazan'ın denize girdiği mevkide karaya vurmuş olarak bulundu.

Yeşil'in cesedi Vakfıkebir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yeşil'in cesedi otopsi içinAdli Tıp Kurumu'na gönderilecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel