Şenol Güneş'ten oyunculara uyarı!

Manisaspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş oyundan memnun kalmadı.Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda 45 dakika 10 kişi mücadele eden Manisaspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Gü

Şenol Güneş'ten oyunculara uyarı!

Manisaspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş oyundan memnun kalmadı.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda 45 dakika 10 kişi mücadele eden Manisaspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş oyundan memnun kalmadı.

Maçtan önce oyuncularını uyaran tecrübeli çalıştırıcı, bazı isimlerin sahada ciddiyetsiz olduğunu söyledi ve oyuncularına sert göndermede bulundu: "Ne yaptığını bilmeyen bir anlayışta olursanız bunun bedelini ödersiniz. Çok inançsızdık."

Başarılı hocanın çarşamba günü İnter'le dış sahada oynanacak Şampiyonlar Ligi müsabakasında yapacağı mecburi revizyon dışında da kadroda değişikliğe gitmesi bekleniyor. Cezalı Burak ve Adrian ile yeni transfer Volkan Şen'den yararlanamayacak olan Güneş'in bu futbolcuların yerine Sapara ve Vittek'i kadroya alması gündemde.

Güneş'in, savunma kurgusunda da Glowacki'ye ilk 11'de görev vereceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor