Trabzon'da bir garip oturma eylemi!

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde borcu ödenmediği için arkadaşının iş yerinin elektriği kesilen vatandaş, Atatürk Büstü’ne çıkarak oturma eylemi yaptı.Akçaabat İlçesinde arkadaşının berber dükkanının elektrikleri kesildiği için tepki gösteren Samet Varlık (2

Trabzon'da bir garip oturma eylemi!

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde borcu ödenmediği için arkadaşının iş yerinin elektriği kesilen vatandaş, Atatürk Büstü’ne çıkarak oturma eylemi yaptı.

Akçaabat İlçesinde arkadaşının berber dükkanının elektrikleri kesildiği için tepki gösteren Samet Varlık (26) isimli vatandaş, Atatürk Büstü’nün önünde oturma eylemi yaptı.

Ramazan gününde arkadaşının berber dükkanının elektrikleri kesildiği için evine ekmek götüremediğini ifade eden Samet Varlık, "Böyle müslümanlık olur mu? Arkadaşım elektrik borcunu ödeyemedi diye elektrikleri kesildi. Bu adam şu Ramazan gününde evine nasıl ekmek götürecek? O elektrikler bağlanana kadar buradan aşağı inmeyeceğim" dedi.

Varlık, bir süre sonra çevredekiler tarafından ikna edilerek büstten indirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel