Trabzon'da AKİL adamlara sert tepki!

 TRABZON MHP İl Sekreteri Burhan Bekar, Karadeniz Akil Adamlar Heyeti Başkanı Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez’i eleştirdi. Hakyemez’in AK Parti’nin siyaset okulunda ders vermesini, “Akil Adam mısınız, yoksa AKP’li adam mı?” şeklinde eleştiren Bekar, “Sayın

Trabzon'da AKİL adamlara sert tepki!

 

TRABZON MHP İl Sekreteri Burhan Bekar, Karadeniz Akil Adamlar Heyeti Başkanı Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez’i eleştirdi. Hakyemez’in AK Parti’nin siyaset okulunda ders vermesini, “Akil Adam mısınız, yoksa AKP’li adam mı?” şeklinde eleştiren Bekar, “Sayın Hakyemez’in misyonunu Yüce Türk Milleti tanımaya başlamıştır” dedi.
 
Bekar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Karadeniz akil adamların başı olan ve isminin başında onun ilim adamı olduğunu gösteren Prof. Dr. bulunan Sayın Yusuf şevki Hakyemez; bu akil adamlığı ne için üstlenmiştir? Hakikaten PKK terör örgütünü kuruluş gayesini, nihai hedefini incelemiş midir? PKK’nın Güneydoğudaki köyleri basıp kundaktaki bebekleri, nineleri, dedeleri öldürme gerekçesini bilmekte midir?  Yine Güneydoğu Anadolu’da gençleri geleceğe hazırlamak isteyen, onlara ilim irfan öğretme gayesinde olan öğretmenlerin öldürülme sebebi masumanedir de biz mi bilmiyoruz? Yine bu bölgeye sağlık hizmeti getirmek, insanları sağlığına kavuşturma amacını taşıyan Dr. Ebe, hemşirelerin öldürülmesini nasıl anlatacak, PKK’nın bu çirkin yönünü bize nasıl sunacak? Hepsini bir kenara koyduk.
 
Sayın Prof. Dr. Akil adam mıdır, yoksa AKP’li  adam mıdır? Kanın durmasından yana mıdır, milleti AKP’li yapmadan yana mıdır? Evet, isminin başında Prof. Dr. Olan Sayın akil adam doğru yoldadır. AKP’ye halisane oy veren, ülkesinin geleceğini düşünerek oy veren binlerce AKP’li bu çözülme, , ayrıştırma sürecini iyi değerlendirmeye başlayıp, AKP’deki çözülme başlayabilir. O halde Sayın Prof. Dr. Önce AKP’deki bu durumu durdurma misyonunu üstlenmeli ve yerine getirmeliydi. O da bunu yaparak AKP’nin siyaset okulunda ders vermeye başladı. Hayırlı olsun akil adam, sizi ve misyonunuzu yüce Türk Milleti tanımaya başladı.” 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel