Trabzon'da 4 kişi zehirlendi

Trabzon’un 1 Nolu Erdoğdu mahallesinde sobadan sızan gazdan 4 kişi zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre, 1 Nolu Erdoğdu mahallesi’nde oturan Osman Şahin (41) dün gece tuvaletini yapmak için yatağından kalktığında evdeki koku ve dumanı

Trabzon'da 4 kişi zehirlendi

Trabzon’un 1 Nolu Erdoğdu mahallesinde sobadan sızan gazdan 4 kişi zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, 1 Nolu Erdoğdu mahallesi’nde oturan Osman Şahin (41) dün gece tuvaletini yapmak için yatağından kalktığında evdeki koku ve dumanı fark etti. Çocukları Miraç (6), Beyzanur (8) ve Talip Şahin’i (10) uyandırmaya çalışan baba Osman Şahin kendisinin ve çocuklarının dumandan zehirlendiğini fark edince hemen komşularının da yardımı ile Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kömür sobasından sızan gazdan zehirlenen baba ve 3 çocuğu tedavilerinin ardından sabah saatlerinde taburcu edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel