Trabzon'da 3 tutuklu tahliye edildi

 Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Solaklı Deresi'nde yapılması planlanan hidroelektrik santrale (HES) ve bu projede kullanılacak şantiyenin yapılmasına karşı çıkan yöre sakinleri ile işçiler arasındaki kavgada gözaltına alındıktan sonra tutuklanan 3 kişi ta

Trabzon'da 3 tutuklu tahliye edildi

 Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Solaklı Deresi'nde yapılması planlanan hidroelektrik santrale (HES) ve bu projede kullanılacak şantiyenin yapılmasına karşı çıkan yöre sakinleri ile işçiler arasındaki kavgada gözaltına alındıktan sonra tutuklanan 3 kişi tahliye edildi.     

Alınan bilgiye göre, 22 Eylül Perşembe günü, ilçeye bağlı Karaçam beldesinden geçen Solaklı Deresi üzerine kurulması planlanan HES inşaatı için şantiye kurmak üzere bölgeye gelen işçiler ile bazı yöre sakinleri arasında çıkan arbede nedeniyle tutuklanan M.S, İ.S, ve S.S'nin, avukatlarının mahkemeye yaptığı itirazın kabul edilmesi üzerine tahliyelerine karar verildi.     

Çaykara'nın Karaçam beldesinden geçen Solaklı Deresi üzerine kurulması planlanan hidroelektrik santrali inşaatı için 22 Eylül'de bölgeye gelen işçiler ile bazı yöre sakinleri arasında çıkan arbededen sonra 6 kişi gözaltına alınmıştı. Bu kişilerden M.S, İ.S. ve S.S. tutuklanırken, Ş.S, A.Ö. ve S.B. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel