Trabzon'da 174 müdüre kötü haber

Haber61.Net - Haber Servisi - Milli Eğitim Bakanlığında (MEB) gerçekleşen son değişiklik ile birlikte Türkiye genelinde okul müdürlerinin tamamı oluşturulan havuza çekildi. Havuza çekilen müdürlerin tamamına yakını geçici görevlendirme yapıldı.  Bu oluşum

Trabzon'da 174 müdüre kötü haber

Haber61.Net - Haber Servisi - Milli Eğitim Bakanlığında (MEB) gerçekleşen son değişiklik ile birlikte Türkiye genelinde okul müdürlerinin tamamı oluşturulan havuza çekildi. Havuza çekilen müdürlerin tamamına yakını geçici görevlendirme yapıldı.  Bu oluşumdan Trabzon Milli Eğitim İl Müdürlüğü de nasibini aldı. 174 okul müdürü Trabzon'da havuza çekilirken bunların bir kısmı ise müdürlükten alınacağı öğrenildi.

4 yıl süre ile müdürlük yapan isimler görevlerinden alınacağı öğrenirken yerlerine hangi yöntem ile atama yapılacağı merak ediliyor. 17 Aralık ve 25 Aralık'tan buyana Emniyet Teşkilatında "Paralel Yapı" adı altında bir çok değişiklik meydana gelmişti. MEB'de gerçekleşen bu değişikliklerde "Paralel Yapı" vurgusu yapıldığı ileri sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel