Trabzon'da 1 ayda 20 bin ton asfalt serildi

 31 Mart 2013 tarihinde asfalt sezonunu açan Belediye, 1 ay içerisinde 20 bin ton asfalt yol yaptı.  2013 yılında 150 bin ton asfalt hedefi ile yola çıktıklarını kaydeden Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, gelişmiş araç parklarıyla çok

Trabzon'da 1 ayda 20 bin ton asfalt serildi

 

31 Mart 2013 tarihinde asfalt sezonunu açan Belediye, 1 ay içerisinde 20 bin ton asfalt yol yaptı. 
 
2013 yılında 150 bin ton asfalt hedefi ile yola çıktıklarını kaydeden Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, gelişmiş araç parklarıyla çok modern asfalt yollar yaptıklarını kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu asfalt sezonunun ilk üç ayında şehir içinde çalışacaklarını ifade ederek, “ Nisan, Mayıs, Haziran aylarında şehrin içerisinde ve mahallelerinde olacağız. Özellikle doğalgaz ve diğer altyapı hizmetlerinin geçişine bağlı olarak iki defa hizmetin tekrar etmemesi için iyi bir hesaplama ile birlikte asfalt çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlk üç aydan sonrada ilçelere ve beldelere aciliyet göre asfaltlama hizmeti vereceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Bahar ayının gelmesi ve havaların düzelmesiyle birlikte asfalt çalışmalarına hız verdiklerini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, "Yeni sezonda 42 mahallemizdeki bozuk yollar ile yeni açılan yolları asfaltlamayı planlıyoruz. Her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız asfaltı bozulan yolları yeniden ele alarak vatandaşların daha güvenli seyahat yapmalarını sağlamaktır" şeklinde konuştu.
 
Son 4 yılda asfaltlamada rekor üstüne rekor kıran Trabzon Belediyesi bu yıl da asfaltlamada yeni bir rekor kırma peşinde. 2011 yılının Aralık ayında saatte 240 ton asfalt üretimine sahip bölgenin en modern ve en büyük asfalt plentini kuran Trabzon Belediyesi bu yıl şehir içinde bulunan ve kazı çalışmaları nedeniyle bozulan tüm mahalle yollarının asfaltlanmasını bitirmeyi hedefliyor. 2012 yılında 124 bin asfalt üretimi yaparak önemli bir başarıya rekorla birlikte imza atan Trabzon Belediyesi bu yıl ise asfaltlamada yeni bir rekor kırarak 150 bin ton asfalt üremini gerçekleştirmeyi planlıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel