Trabzon'a yakışmıyor!

Trabzon kenti bir yandan olimpiyat hazırlıklarını sürdürürken öte yandan Trabzon’ un en işlek sokağı Uzun Sokak girişi harap bir biçimde. Her gün binlerce kişinin yürüdüğü Uzun Sokakta yere döşenen mozaikli taşlar tehlike oluşturmaya başladı.Yağmur ve çeş

Trabzon'a yakışmıyor!

Trabzon kenti bir yandan olimpiyat hazırlıklarını sürdürürken öte yandan Trabzon’ un en işlek sokağı Uzun Sokak girişi harap bir biçimde. Her gün binlerce kişinin yürüdüğü Uzun Sokakta yere döşenen mozaikli taşlar tehlike oluşturmaya başladı.

uzunsokak3.jpg

Yağmur ve çeşitli sebeplerle yerlerinden sökülen taşlar yürüyen vatandaşlar için büyük tehlike oluşturmaya başladı.

uzunsokak.jpg

Olimpiyatlara hazırlanan Trabzon’a bu görüntüler yakışmazken, vatandaşlarda bu konuda ki rahatsızlıklarını dile getirerek ‘’Burada yürümek artık zor.

uzunsokak1.jpg

Mozaik işlemeli bu bölümler yerlerinden söküldü. Yerlerinden sökülen bu taşlar yürürken ayağımıza takılıyor. Belediye mutlaka buranın onarımını yapmalı. ’’ dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel