Arsin'de Kur'an buluşması

Arsin Yeşilyalı Erkek Yatılı Kur'an Kursu öğrencisi Furkan Pakih'in, Diyanet İşleri Başkanlığı'nca düzenlenen erkekler hafızlık yarışmasında Türkiye birincisi olması nedeniyle Arsin Ulu Camii Kutlu Doğum Konferans Salonunda bir program düzenlendi. Program

Arsin'de Kur'an buluşması

Arsin Yeşilyalı Erkek Yatılı Kur'an Kursu öğrencisi Furkan Pakih'in, Diyanet İşleri Başkanlığı'nca düzenlenen erkekler hafızlık yarışmasında Türkiye birincisi olması nedeniyle Arsin Ulu Camii Kutlu Doğum Konferans Salonunda bir program düzenlendi. 

Programa, Arsin Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu, Trabzon İl Müftüsü Veysel Çakı, Arsin Belediye Başkan Vekili Rüstem Aydın, Yeşilyalı Belediye Başkanı Hüseyin Fidan, Maçka Müftüsü Hasan Değirmenci, Yomra Müftüsü Mustafa Koç, Yeşilyalı İlme Hizmet Vakfı Başkanı Ahmet Özdemir, hafızlık yarışması Türkiye birincisi Furkan Pakih'in anne ve babası ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Açılış konuşmasını Arsin ilçe Müftüsü Paşa Bektaş'ın yaptığı programda, Türkiye birincisi Furkan Pakih ve diğer hafızlar tarafından Kuran-ı Kerim ve ilahiler okundu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler