Trabzon'a usulsüz atama

Haber61.Net - haber Servisi - Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Kütahya Ağır Ceza Hakimi öte yandan komisyon başkanı Nuh Kalkan'ı son kararname ile birlikte Trabzon'a düz hakim olarak atadı. Kalkan'ın Trabzon'a atanması beraberinde tartışmayı da g

Trabzon'a usulsüz atama

Haber61.Net - haber Servisi - Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Kütahya Ağır Ceza Hakimi öte yandan komisyon başkanı Nuh Kalkan'ı son kararname ile birlikte Trabzon'a düz hakim olarak atadı. Kalkan'ın Trabzon'a atanması beraberinde tartışmayı da getirdi. Görevinden alınarak Trabzon'a atanan hakimin usulsüz olarak HSYK' tarafından görevinden alındığı ortaya çıktı.

Kalkan'ın Trabzon'a gelmesiyle birlikte Kütahya'da boşalan koltuğunu ise HSYK, tarafından atama yapılmasının unutulduğu öğrenildi. Böylelikle unutulan atama Kütahya'da sistemin durmasına neden oldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel