Trabzon'a 3T gerek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon'un Ortahisar ilçesi Belediye Meclis Üyesi eski bürokrat Yakup Aktürk, seçilirse 3T modeli ile Ortahisar'a hizmet edeceklerini açıkladı. Aktürk, " Tarihi misyonu ile duruşu ile birlikte büyük bir misyonu olan Ortahi

Trabzon'a 3T gerek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon'un Ortahisar ilçesi Belediye Meclis Üyesi eski bürokrat Yakup Aktürk, seçilirse 3T modeli ile Ortahisar'a hizmet edeceklerini açıkladı. Aktürk, " Tarihi misyonu ile duruşu ile birlikte büyük bir misyonu olan Ortahisar'ı müzeler ilçesi yapacağız."dedi.  

Böylelikle bacasız sanayi oluşacağını savunan Aktürk, " bacasız sanayi turizm ile oluşur. turizm sektörü müzeler ile meydana gelir. Bu bölge için olması gereken Tarih, Turizm ve Tarımdır. yani bu 3 T'ye önem vermemiz gerek."ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel