Trabzon Vali'si memleketinde

Trabzon Valisi Recep Kızılcık memleketi Tekirdağ'ı ziyaret etti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne aday olacağı iddialarının sorulması üzerine Kızılcık, "Memleketin bütünü dolaştım. Baba toprağına hizmet etmek benim için onur olur" dedi.Trabzon Valisi Rec

Trabzon Vali'si memleketinde

Trabzon Valisi Recep Kızılcık memleketi Tekirdağ'ı ziyaret etti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne aday olacağı iddialarının sorulması üzerine Kızılcık, "Memleketin bütünü dolaştım. Baba toprağına hizmet etmek benim için onur olur" dedi.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık memleketi Tekirdağ'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Tekirdağ Trakya Gazeteciler Derneği Birliği Başkanı Naci Akyazı'yı ziyaret etti. Yeni başkanlığa seçilen Akyazı'ya görevinde başarılar dileyen Vali Kızılcık, Tekirdağ'ın ve valisi olduğu Trabzon'un büyükşehir olmasını değerlendirdi.
 
Tekirdağ'a ya da Trabzon'a büyükşehir adayı olacağı yönündeki dedikoduları sorması üzerine Kızılcık, "22 yıldır Türkiye'yi ikinci defa dolaşıyorum. Kaymakamlığımda bir defa hizmet için dolaştım. Şimdi ise ikinci defa hizmet etmek için yola çıktım. Her görev yaptığı yerden memnuniyetle ayrıldım. Baba toprağına hizmet etmek benim için bir şereftir." dedi.
 
Tekirdağ'a yaptığı ziyaret için Vali Kızılcık'a teşekkür eden Başkan Akyazı, "Sayın valimizi yakından takip ediyoruz. Görev yaptığı şehirlerdeki çalışmaları takdire şayan. Her gittiği ilde başarılara imza atıyor. Şehrimizden çıkan bir değerin çalışmalarını her zaman tebrik ediyoruz." dedi.
 
Vali Kızılcık ziyaretin ardından baba ocağı Malkara'nın Sağlamtaş beldesine gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel