Trabzon valiliği Müfettiş istedi

 Arsin Kaymakamı Salih Altun'un, Arsin İlçe Emniyet Müdürlüğü ile yapılan telefon görüşmelerinin "kayıt altına alınarak tutanakla Trabzon Emniyet Müdürlüğüne gönderildiği" yönündeki suç duyurusu üzerine Trabzon Valiliği, iddiaların detaylı tespiti için İç

Trabzon valiliği Müfettiş istedi
 Arsin Kaymakamı Salih Altun'un, Arsin İlçe Emniyet Müdürlüğü ile yapılan telefon görüşmelerinin "kayıt altına alınarak tutanakla Trabzon Emniyet Müdürlüğüne gönderildiği" yönündeki suç duyurusu üzerine Trabzon Valiliği, iddiaların detaylı tespiti için İçişleri Bakanlığından müfettiş talep etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 14 Temmuz'da, basında yer alan "Polisin kulağını kaymakam büktü" başlıklı haberde, "Arsin İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçe kaymakamının telefon görüşmelerinin dinlendiği ve bu telekulak skandalının arkasında Trabzon Emniyet Müdürünün talimatı olduğu" şeklindeki iddialar üzerine Valilik tarafından İçişleri Bakanlığından, iddiaların detaylı ve sağlıklı şekilde tespiti için müfettiş talep edildiği belirtildi.

Arsin Kaymakamı Salih Altun, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile yapılan telefon görüşmelerinin kayıt altına alınarak tutanakla Trabzon Emniyet Müdürlüğüne gönderildiği iddiasıyla sorumlular hakkında Trabzon Valiliği ve savcılığa suç duyurusunda bulunmuş, ardından da soruşturma başlatılmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel