Trabzon şehitliği TBMM'de

CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Maçka’daki Çataltepe Şehitliği’nin bozuk yolları için Meclise soru önergesi vererek şehitliğin yolları ile ilgili proje olup olmadığını sordu.İçişleri Bakanı Muammer Güler’e soru soran Canalioğlu, "Trabzon ili M

Trabzon şehitliği TBMM'de

CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Maçka’daki Çataltepe Şehitliği’nin bozuk yolları için Meclise soru önergesi vererek şehitliğin yolları ile ilgili proje olup olmadığını sordu.

İçişleri Bakanı Muammer Güler’e soru soran Canalioğlu, "Trabzon ili Maçka ilçesinde bulunan Çataltepe Şehitliği’nde her yıl 17 Temmuz’da şehitleri anma törenleri düzenlenmektedir. Fakat; şehitleri anma törenlerine katılmak isteyen vatandaşlarımız tören alanına gitmek için 10 km’lik bozuk yolu kullanmak zorunda kalmaktadırlar" dedi. Canalioğlu, bu bilgiler çerçevesinde şu soruları yöneltti: "Bakanlık olarak; Çataltepe Şehitliği’nin bozuk olan yolunun düzeltilmesi ile ilgili herhangi bir projeniz var mıdır? Var ise bu projenizi hangi tarihler arasında hayata geçireceksiniz?"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel