Trabzon onlara sahip çıktı!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Hayvan Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi olarak kapasitelerinin üzerinde hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi. Gümrükçüoğlu, "Trabzon Belediyesi Hayvan Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi o

Trabzon onlara sahip çıktı!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Hayvan Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi olarak kapasitelerinin üzerinde hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi. Gümrükçüoğlu, "Trabzon Belediyesi Hayvan Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi olarak hayvanlara, sağlık barınma ve sahiplendirme hizmetleri verilmektedir.

 

Vatandaşımızın duyarlılığını artırmak için basın ve ilan yoluyla çeşitli çalışmalar yapılırken bizzat baş vuran vatandaşlara da gerekli hizmetler verilerek bilgilendirmeleri yoluna gidilmektedir. 2010 yılında merkezimizde 237 adet hayvan kısırlaştırılmış 373 adet hayvan aşılanmış ve 145 hayvan da sahiplendirilmiştir. Bu çalışmalarımız her gün muntazam olarak devam etmektedir. Trabzon Belediyesi Hayvan Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi ilimizde tek olduğu için görevi olmamasına rağmen bütün ile hizmet vermektedir. Trabzon Belediyesi olarak kapasitesinin üzerinde hizmet vermeye çalışan barınağımızı daha iyi koşullarda hayvanlara hizmet vermesi için hazırladığımız projelerle birlikte rehabilite etmeye çalışmaktayız" dedi.

 

Öte yandan barınakta 40 adet kafes bulunurken, bunlardan 2 adedinin kuduz müşahadesi olarak kullanıldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel