Trabzon Müftülüğü toplandı

    Trabzon Müftülüğü, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında istişare toplantısı gerçekleştirdi. Trabzon'da özel bir kolejde gerçekleştirilen toplantıya, Trabzon Müftüsü Veysel Çakı, kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarını temsil eden Ramazan A

Trabzon Müftülüğü toplandı

 

 

 

 

Trabzon Müftülüğü, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında istişare toplantısı gerçekleştirdi. 

Trabzon'da özel bir kolejde gerçekleştirilen toplantıya, Trabzon Müftüsü Veysel Çakı, kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarını temsil eden Ramazan Ayı Etkinliklerini Gerçekleştirme Platformu yetkilileri katıldı. 

Çakı, burada yaptığı konuşmada, toplantının amacının Ramazan ayı dolayısıyla etkinlik alanlarının genişletilmesi, kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarınca gerçekleştirilecek faliyetlerin birlikte icra edilmesini sağlamak olduğunu söyledi. 

Toplantıya katılan kamu kurum ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ise Ramazan ayında gerçekleştirmek istedikleri faaliyetler ve önerileri hakkında bilgi verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel