Trabzon - İzmit uçuşları artık yok

Haber61.Net – Haber Servisi – Trabzon’dan İzmit’e 2011 yılında başlayan uçak seferleri artık yok. İzmit Askeri havalimanı olan ve ismini Trabzonlu kahraman pilot Cengiz Topel’den alan hava limanından hava yolları şirketleri tek tek zarar ettikleri gerekçe

Trabzon - İzmit uçuşları artık yok

Haber61.Net – Haber Servisi – Trabzon’dan İzmit’e 2011 yılında başlayan uçak seferleri artık yok. İzmit Askeri havalimanı olan ve ismini Trabzonlu kahraman pilot Cengiz Topel’den alan hava limanından hava yolları şirketleri tek tek zarar ettikleri gerekçesi ile çekildiklerini duyurdu.

3 FİRMADA BURADA ÇEKİLDİ

Havalimanından ilk olarak Atlasjet ve Borajet çekildiğini duyururken geçtiğimiz günlerde Türk Hava Yolları Markası olan Anadolu Jet’te bir açıklama yaparak Artık Trabzon – İzmit arası uçuşların yapılmayacağını duyurdu. Hava limanın en büyük işlem hacmi Trabzon üzerinden döndüğü için ve şirketlerin uçaklarda yolcu olmadığını neden göstererek uçmama kararı aldığı öğrenildi.

ARTIK İZMİT’E UÇULMAYACAK

İzmit’ten Trabzon’a uçacak Yolcuların ise; İstanbul Sabiha Gökçen havalimanını kullanması gerekecek. İzmit Merkez’den Sabiha Gökçen hava alanını arasında 45 dakikalık bir mesafenin olduğu öğrenildi. Trabzon’da İzmit’e uçmak isteyen yolcularda aynı güzergahı kullanacağı ifade edildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel