1 puana razı değilim

UEFA Avrupa Ligi'nde Polonya temsilcisi Legia Varşova karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyet Trabzonspor'un gruptaki planlarını alt üst ederken, kaptan Onur Recep Kıvrak'ın yaşadığı sakatlık ise moralleri daha da bozdu. Bu futbolcunun yokluğunda yedek kalec

1 puana razı değilim
UEFA Avrupa Ligi'nde Polonya temsilcisi Legia Varşova karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyet Trabzonspor'un gruptaki planlarını alt üst ederken, kaptan Onur Recep Kıvrak'ın yaşadığı sakatlık ise moralleri daha da bozdu. Bu futbolcunun yokluğunda yedek kaleciler Fatih, İbrahim ve Uğurcan'ı hazırlaması için kaleci antrenörüne özel sorumluluklar yükleyen Vahid Halilhodzic, Avraam Papadapoulos ve Constant'ın da sakatlık yaşamasıyla ikinci bir şok yaşadı. Dünkü idmanda oyuncularla konuşan Boşnak hoca, "Mazeretimiz yok. Olmayan oyuncunun yerine görev yapacaklar da en az onlar kadar kaliteli. Bunu göstermenin, sahneye çıkmanın zamanı geldi" dediği öğrenildi. 
 
BERABERLİĞE RAZI DEĞİLİM 
Karabük'te beraberliğe razı olmadığını belirten Halilhodzic, "Milli maç için verilen arada toparlanacağız. Ancak yarın (bugün) alınacak 3 puan altın değerinde. Bunu unutmayın" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor