Trabzon CHP'den genel merkeze ret!

CHP Trabzon İl Başkanlığında kontenjan krizi sürüyor.Trabzon’da milletvekili aday listesinde birinci sıraya kontenjan verilmesi ile başlayan il binasında ki işgal ile ilgili bugün yeni gelişmeler oldu. Kontenjan istemeyen, teşkilat üzerinde yapılan ön seç

Trabzon CHP'den genel merkeze ret!

CHP Trabzon İl Başkanlığında kontenjan krizi sürüyor.

Trabzon’da milletvekili aday listesinde birinci sıraya kontenjan verilmesi ile başlayan il binasında ki işgal ile ilgili bugün yeni gelişmeler oldu. Kontenjan istemeyen, teşkilat üzerinde yapılan ön seçim ile milletvekili aday sıralamasının yapılmasını isteyen ve il binasını bu nedenle işgal eden gençler, genel merkez ile yaptıkları görüşmeler sonrası parti binası önünde basın toplantısı düzenlediler. Grup, “Genel Merkezin kendilerine demokratik eyleminizin mesajını aldık. Artık işgali bırakın dediğini belirterek, “Bize sözler verildi bu sözler tutulana dek işgali sürdüreceğiz” diyerek genel merkezin isteğini reddettiklerini açıkladılar. Kontenjan koyulmasının ardından milletvekili aday aday baş vurularını geri çeken bazı isimler ile partililer de gençlere destek vererek alkışladılar. Ayrıca basın açıklaması sırasında il başkanlığından istifa eden Güzide Uzun da gençleri kutladı ve alkışladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel