Trabzon Cezaevinde intihara teşebbüs

Trabzon’un Bahçecik Semtinde bulunan E Tipi Kapalı Ceza Evinde 22 yıl hapse mahkum olmuş R.K cezaevinin çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Siyasi suçtan hapis olmuş R.K hava almak için cezaevi avlusuna çıktı. Aradan bir zaman geçtikten sonra R.K duvar

Trabzon Cezaevinde intihara teşebbüs

Trabzon’un Bahçecik Semtinde bulunan E Tipi Kapalı Ceza Evinde 22 yıl hapse mahkum olmuş R.K cezaevinin çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Siyasi suçtan hapis olmuş R.K hava almak için cezaevi avlusuna çıktı. Aradan bir zaman geçtikten sonra R.K duvara tırmanarak Cezaevinin çatısına çıkarak intihar etmek istedi.

Üzerindeki elbiseleri çıkaran mahkûm R.K, “ Ben terörist değilim” şeklinde bağırmaya başlayınca çatıya çıktığı anlaşıldı. Cezaevi yönetimi tarafından ikna edilmeye çalışıldığı sırada bir gardiyanın müdahalesi ile  intihar girişimi önlendi.

Olay yerine Trabzon belediyesi İtfaiye ekipleri gelerek hazır bulundu. İntihar girişiminde bulunana R.K sağlık kontrollü için cezaevi içinde bulunan revire kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel