Trabzon Belediyesi'nden muhtarlara destek

Trabzon Belediyesi katılımcı belediyecilik anlayışının gereği olarak muhtarlara destek vermeye devam ediyor. Vatandaşlara en yakın kamu hizmeti veren muhtarların ihtiyaçlarına cevap verebilecek ve rahat bir ortamda çalışmalarını sağlayacak yeni hizmet bin

Trabzon Belediyesi'nden muhtarlara destek

Trabzon Belediyesi katılımcı belediyecilik anlayışının gereği olarak muhtarlara destek vermeye devam ediyor. Vatandaşlara en yakın kamu hizmeti veren muhtarların ihtiyaçlarına cevap verebilecek ve rahat bir ortamda çalışmalarını sağlayacak yeni hizmet binaları Trabzon Belediyesi’nce yapıldı.

Muhtarlık hizmet binası yapılan mahalleler arasında Kaymaklı, Sanayi, 2 No'lu Erdoğdu, 2 No'lu Bostancı, Fatih, 1 No'lu Beşirli, Aydınlıkevler, Soğuksu ve Çarşı Mahallesi bulunmakta. Çalışmalarına yeni hizmet binalarında devam eden muhtarlar yapılan uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür ettiler.

Mahallere yeni muhtarlık hizmet binası kazandırma projesi talep gelmesi ve uygun yerin bulunması halinde diğer mahalleler içinde devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel