Trabzon Belediye Dersanesi sezonu açtı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bu yıl dördüncüsü düzenlenen üniversiteye ücretsiz hazırlık kursuna katılan öğrenci ve veliler ile Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde bir araya geldi. Belediye Başkan vekili Seyfullah Kınalı, Baş

Trabzon Belediye Dersanesi sezonu açtı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bu yıl dördüncüsü düzenlenen üniversiteye ücretsiz hazırlık kursuna katılan öğrenci ve veliler ile Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde bir araya geldi. Belediye Başkan vekili Seyfullah Kınalı, Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan, Halk Eğitim Müdürü Mehmet Öngöz, Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Çağlayan ve geçen yıl düzenlenen kursta başarılı olarak üniversiteyi kazanan öğrenciler  ile bu yıl kursa başlayacak öğrenci ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, geleceğin teminatı gençlerin en iyi şekilde yetişmelerine katkı sunma gayreti içerisinde olduklarını kaydetti.

Başkan Gümrükçüoğlu, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı için açtıkları üniversiteye hazırlık kursuna 680 öğrencinin katıldığını belirterek, "Üniversite hazırlık yolu zorlu bir yol. Önemi olan sabır ve sebattır. Şartlar ve zaman ne kadar sizleri derslerinize eğilmeyi sağlayabiliyorsa o zamanları en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Hiç kimsenin kimseden daha yetenekli olduğunu düşünmüyorum. Planlı ve programlı çalışmak sizleri mutlaka başarıya götürecektir. Kursumuzda görev alan 33 öğretmenimiz sizlere geleceğe hazırlamak için yoğun bir çalışma temposu içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Gayret sizden, destek bizden takdir Allah'tan" diye konuştu.Başkan Gümrükçüoğlu geleceğin teminatı gençleri yarınlara en güzel şekilde hazırlama gayreti içerisinde olduklarını belirterek, düzenledikleri üniversite hazırlık kursuna destek veren milli eğitim müdürlüğü, özel dershaneler ve gönüllü öğretmenlere ve belediye sosyal yardım müdürlüğü çalışanlarına katkılarından dolayı teşekkür etti.

"Hepimiz öğretmenlerimizin eseriyiz "diyen Başkan Gümrükçüoğlu gençlerden öğretmenleri ile anne ve babalarını çok sayıp ve sevmelerini istedi. Gümrükçüoğlu, “ Öğretmenlerin hakkı gerçekten hiç ödenmez. Onlar kuşaklarımızı geleceğe hazırlıyor. Bu anlamda gerektiğinde ailelerinden zamanlarından fedakârlık yapıyor. Hakikaten yeni nesil onların eseri olmaktadır. Bütün öğretmenlerimizin hürmetle ellerinden öpüyoruz'' ifadelerini kullandı.

Gençleri çok sevdikleri kadar onlara çok güvendiklerini de vurgulayan Başkan Gümrükçüoğlu, “Onların geleceğimiz olduğunu, dolayısıyla onları sevdiğimiz kadar da güvendiğimizi ifade etmek istiyorum. Çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirilmelerine katkı sunmak amacıyla açtığımız bu kurslar ile gençlerimizin en iyi şekilde yetişmeleri için adeta çırpınıyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde her zaman gençlerimizin yanında olduk ve bu desteğimizi bundan sonra da sürdürmenin gayreti içerisinde olacağız.” ifadelerini kulandı.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel