Trabzon Bahçecik bu binadan korkuyor

Adalet Bakanlığına bağlı Adli Tıp Kurumunun Bahçecik’ten Yalıncak’a taşınması sonucu boşalan bina mahalle sakinlerini tedirgin ediyor. Eski hizmet binası harabeye dönmüş durumda. Binaya sahip çıkan kimsenin olmayışı aynı zamanda binanın yağmalanmasına da

Trabzon Bahçecik bu binadan korkuyor
Adalet Bakanlığına bağlı Adli Tıp Kurumunun Bahçecik’ten Yalıncak’a taşınması sonucu boşalan bina mahalle sakinlerini tedirgin ediyor.
 
Eski hizmet binası harabeye dönmüş durumda. Binaya sahip çıkan kimsenin olmayışı aynı zamanda binanın yağmalanmasına da neden olmuş. Binanın kapıları, prizleri sökülüp alınmış. Konuya ilişkin kaygılarını dile getiren mahalle sakini Süleyman Bayram ‘Burası devletin malı, bakan yok, sahip çıkan yok. Burası şimdi oldu milletin ayağının altında çöplük.
 
Akşamdan insanlar buraya geliyorlar alkol alıyorlar. Devletin kendi malına sahip çıkmadığını gördüğümüz zaman üzülüyoruz. Artık bir şekilde burası satılacak mı, yoksa yeni bir yer mi yapılacak, gereği neyse yapılmasını istiyoruz. Hiçbir çalışma yok burada. Ne olacak burası, yetkililer cevap versin. Atıl bir yer oldu burası. Görünce insanlar üzülüyor, her taraf çöplük.
 
Kimin girip çıktığı belli değil, duyarlı insanlar üzülüyor. Sonuçta devletin malı, biz ne yapılacağına karar veremeyiz. Sadece bu durumda tehlike arz eden bu yerin, mahalle içinde olması sebebiyle yetkililerden kısa sürede çözüm beklemekteyiz.’ şeklinde ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel