Trabzon ASKF amatörü buluşturdu

ÖNDE GELENLER KATILDIHer yıl geleneksel olarak birkaç kez bir araya gelen Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) bu kez amatöre emeği geçenleri hatırlatmak için bir gece düzenledi. Gecede Futbol il tertip komitesinde emeği geçenlere plaketleri v

Trabzon ASKF amatörü buluşturdu

ÖNDE GELENLER KATILDI

Her yıl geleneksel olarak birkaç kez bir araya gelen Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) bu kez amatöre emeği geçenleri hatırlatmak için bir gece düzenledi. Gecede Futbol il tertip komitesinde emeği geçenlere plaketleri verildi. Trabzon amatörünün ağır topları gecede yerini aldı. Uzunkum Otel’de gerçekleştirilen yemekte ASKF Başkanı Burhan Cahit Erdem, Trabzon amatörünün geldiği noktayı aktardı. Buluşmaya Başkan yardımcısı Kemal Civelek, Futbol İl Temsilcisi Zeki Kurt, Trabzonspor yardımcı antrenörlerinden Mehmet Kulaksızoğlu, amatöre emeği geçenler Sebahattin Alemdar, Münür Koçhan, Fethi Türkoğlu, Mehmet Ali Bıyıklı, Özer Bayraktar Zeki Topsakal, Mustafa Cinemre, İsmail İnan, Fikret Sert, Mahmut Memişoğlu, Orhan Bal, Muhittin Eyüpoğlu (Beşirli muhtarı), gibi isimler katıldı.
 
ERDEM’İN AÇIKLAMALARI
 
ASKF Başkanı Erdem, “Marifet iltifata tabidir” deyimi ile sözlerine başlarken Erdem her zamanki samimi ve sıcak uslubü ile amatörde emeği geçenleri onure etti. Erdem şunları söyledi: “Buradaki sevgili arkadaşlarımız hiçbir maddi beklenti içinde olmadan Trabzon amatörüne hizmet veriyorlar. Bu onlar için bir gönül almadır. Marifet ise iltifata tabidir. Bugün biz geriye dönüp baktığımızda yaptığımız iyi işlerle anılacak olmamızdan ötürü büyük mutluluk duyuyoruz. Trabzon amatörü için ciddi projelerimiz var. Eğitimlerde sporcuların, antrenörlerin ve kulüp yöneticilerinin yararlanacağı yeni bir eğitim modeli üzerinde duruyoruz. Bu Trabzon amatörü adına çok iyi bir adımdır.”
 
DAHA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ
 
Profesyonel değiliz, amatörüz; ancak bu işi severek yaptıklarının altını çizen Erdem: “Amatöre emeği geçenlere kurumumuz adına teşekkür ediyorum. Sizin yerinizi hiçbir şeyle dolduramayız. Gönülden hep beraber olacağız.” şeklinde konuştu. Erdem’in ardından Futbol İl temsilcisi Zeki Kurt söz aldı. Kurt’un mesajları şöyle oldu: “Değerli arkadaşlar zor bir ilde, zor insanların bulunduğu bir alanda, zor bir görev yapmaktayız. Biz zoru başarmak için buradayız. Yıllardır birlikteyiz. ASKF futbol tertip komitesi olarak en önemli gayemiz en iyisini yapmaktır. Bu noktada ASKF yönetimimiz bizlerin her zaman yanında olmuştur. Herkese teşekkür ediyorum. Birlikte çok daha güzel işler yapacağız.” Konuşmaların ardından amatör futbola emek veren ve tertip komitesinde yer alan isimlere plaketleri verildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel