Trabzon Akçakale'de ceset bulundu

 Akçaabat'ın Akçakale Beldesinde yaşayan 55 yaşındaki Arif Çakır’ın cansız bedeni  bir süre önce Akçakale sahilinde bulundu.Edinilen bilgiye göre, Akçaabat'ın Akçakale Beldesinde yaşayan Arif Çakır.(55) koyunlarını otlatmak için evden çıktı. Bir süre sonr

Trabzon Akçakale'de ceset bulundu

 

Akçaabat'ın Akçakale Beldesinde yaşayan 55 yaşındaki Arif Çakır’ın cansız bedeni  bir süre önce Akçakale sahilinde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Akçaabat'ın Akçakale Beldesinde yaşayan Arif Çakır.(55) koyunlarını otlatmak için evden çıktı. Bir süre sonra Çakır’ın eşi cep telefonuyla aradı. Telefonun açılmaması üzerine yakınları dışarı çıkıp Çakır’ı aramaya başladı. Yakınları, Akçakale sahilinde Çakır’ın cansız bedeni ile karşılaştı.

Çakır’ın cansız bedeni olay yerine gelen sağlık ekiplerince otopsi yapılmak üzere Akçaabat Haçkalıbaba Devlet Hastanesine kaldırıldı. Çakır’ın Kalp krizi sonucu öldüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel