'Tek bakışla sorunları çözemeyiz'

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, "Tek bir idari bakış açısıyla sorunların çözülebileceğine inanmıyoruz. Fikri olan bireylerin kendilerini ifade etmelerinin en kolay yönü örgütlenmeleridir" dedi. Vali Kızılcık, yapılan seçim sonrası Jeofizik Mühendisleri Oda

'Tek bakışla sorunları çözemeyiz'

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, "Tek bir idari bakış açısıyla sorunların çözülebileceğine inanmıyoruz. Fikri olan bireylerin kendilerini ifade etmelerinin en kolay yönü örgütlenmeleridir" dedi.

Vali Kızılcık, yapılan seçim sonrası Jeofizik Mühendisleri Odası Başkanı seçilen Nuh Demirbaş ile yönetim kurulu üyelerini makamında ziyaret etti.

21. yüzyılda sorunların tek bir bakış açısıyla çözülemeyeceğini belirten Vali Kızılcık, bu kapsamda sivil toplum kuruluşları ve odalara büyük görevler düştüğünü ifade etti.

Yeni oluşan yönetimi tebrik eden Vali Kızılcık, şöyle devam etti:

"Trabzon'umuzda bulunan tüm sivil toplum kuruluşlarımız ve odalarımızın ilimizin geleceğinin daha iyi olması adına canla başla çalıştıklarını görüyorum. Sorumluluk alma açısından da tereddüt etmediklerini görmek beni memnun ediyor. Sizlerin kendi alanınızı ve ilimizi ilgilendiren konularda gerekli duyarlılığı göstereceğinize inanıyorum. Zira artık dünyamızda yönetişim anlayışı kabul edilmektedir. Bu çerçevede şehrin sorunlarıyla alakalı fikri olan herkesi katkı sağlamasını bir görev olduğunu düşünüyorum."

Şehrin sorunları için tüm dinamiklerinin görüşlerinin önemli olduğunu vurgulayan Vali Kızılcık, "21. yüzyılda sorunların çözümü artık farklı bakış açıları gerektiriyor. Tek bir idari bakış açısıyla sorunların çözülebileceğine inanmıyoruz. Fikri olan bireylerin kendilerini ifade etmelerinin en kolay yönü örgütlenmeleridir. Ayrıca sizler gibi oda şeklinde teşekkül eden, belirli bir uzmanlığa sahip olanların daha aktif olmaları, şehrin yönlendirilmesi anlamında önemli" diye konuştu.

Jeofizik Mühendisleri Odası olarak Trabzon'un sorunlarına destek olmak için her türlü yardıma hazır olduklarını belirten Demirbaş ise, "Seçimli bir genel kurul gerçekleştirdik. Bu genel kurulumuz sonrası olan yönetim kurulumuz ile sizleri ziyaret ettik. Çalışmalarımızı birlik ve beraberlik doğrultusunda yapmayı amaçlıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel