Tarkan Samsun'u coşturdu!

Samsun Batıpak’ta gerçekleştirilen konserde ilk önce Manga grubu sahne aldı. Manga’ın birbirinden hareketli parçalarıyla coşan Samsunlular, kendilerini daha sonra Tarkan’ın seslendirdiği şarkıların ritmine bıraktı. 450 metrekarelik led kullanılan özel bir

Tarkan Samsun'u coşturdu!

Samsun Batıpak’ta gerçekleştirilen konserde ilk önce Manga grubu sahne aldı. Manga’ın birbirinden hareketli parçalarıyla coşan Samsunlular, kendilerini daha sonra Tarkan’ın seslendirdiği şarkıların ritmine bıraktı. 450 metrekarelik led kullanılan özel bir sahneye çıkan Tarkan, parçalarında dans ederek hayranlarını coşturdu. Yaklaşık 15 bin kişinin izlediği konserde Tarkan, yeni albümündeki şarkıların yanı sıra eski kasetlerinden ve Türk halk müziği eserlerinden de seslendirdi. Tarkan hayranları her parçaya eşlik ederken, dakikalarca göbek atıp ellerinde ışıklı oyuncaklarla pop sanatçısının coşkusuna katıldı. Konser yaklaşık üç saat sürdü.

Festival kapsamında 16 Temmuz’da düzenlenecek konser, 13 şehit verilmesi nedeniyle 03 Ağustos’a alınmıştı. Fanta’nın 15 ili kapsayan konser serisi, Samsun konseri ile tamamlandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel