Tam 25 yıldır çocuğunu arıyor!

Mehmet Ali (70) ve Esma Gül (66) çiftinin, 7 Temmuz 1988 tarihinde ikiz çocukları oldu. Anne, bir çocuğunu Şiran’da doğurduktan sonra birtakım doğum sıkıntıları çıkması nedeniyle ikinci doğum için Erzincan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Esma Gül, burada

Tam 25 yıldır çocuğunu arıyor!

Mehmet Ali (70) ve Esma Gül (66) çiftinin, 7 Temmuz 1988 tarihinde ikiz çocukları oldu. Anne, bir çocuğunu Şiran’da doğurduktan sonra birtakım doğum sıkıntıları çıkması nedeniyle ikinci doğum için Erzincan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Esma Gül, burada ikinci doğum gerçekleştikten sonra çalınan çocuklarını arıyor.

ANNENİN GÖZÜ YOLLARDA
25 yıldır hiçbir haber alınamayan çocuklarının bulunmasını isteyen Esma Gül, doğum esnasında komşusunun da orada olduğunu ve doğumdan sonra çocuğu sağ olarak gördüğünü, ardından çocuğun ortadan yok olduğunu iddia ederek, çocuğunun çalındığını savundu. 25 yıl önce doğumdan sonra görevliler tarafından "Neden bu kadar çok çocuk yapıyorsun" diye azarlandığını anlatan Gül, kaybolan çocuğunun sıkıntısı ile 10 kez ameliyat olduğunu söyledi. Gül, kayıp çocuğunun rüyalarına girdiğini, artık belli bir zaman sonra maddi imkansızlıklardan dolayı çocuğunu arayamadığını, onu bir kez olsun ölü ya da diri görmek istediğini söyledi.

ÇOCUK ERZİNCAN’DA YAŞIYOR OLABİLİR
Esma Gül, 5 yıl önce bir komşusunun Erzincan’a alışverişe gittiği esnada oğlu Burhan Gül’e benzer bir çocuk görerek akşam geri döndüğünde "Sizin çocuk bugün Erzincan’da mıydı?" diye sorduğunu söyledi. Esma Gül, bunun üzerine çocuğunun Erzincan’da çalınıp burada yaşıyor olabileceği şüphesine kapıldığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel