Serdar Tuncer Trabzon'u mest etti

Trabzon Gençlik Hareketi ve Kültür Derneği’nin Geleneksel 6. Şöleni’ne ünlü sanatçı Serdar Tuncer katıldı.Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye çok sayıda izleyici katılırken, birbirinden güzel şiir ve şarkılar eşliğinde izleyenlere unu

Serdar Tuncer Trabzon'u mest etti

Trabzon Gençlik Hareketi ve Kültür Derneği’nin Geleneksel 6. Şöleni’ne ünlü sanatçı Serdar Tuncer katıldı.


Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye çok sayıda izleyici katılırken, birbirinden güzel şiir ve şarkılar eşliğinde izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatan Serdar Tuncer, Trabzon’da ve Trabzonlular’la olmanın keyfinin yaşadığını söyledi. Tuncer “ Öncelikle bu organizeyi düzenleyen Trabzon Gençlik Hareketi ve Kültür Derneği’ne çok teşekkür ederim. Trabzon’da olmak, Trabzonlularla olmaktan çok çok keyif aldım. Tekrarlarının gerçekleşmesi dileğiyle hepinize gelmekle beni onurlandırdığınızdan dolayı çok teşekkür ederim” dedi.Serdat Tuncer Trabzon'da


Trabzon Gençlik Hareketi ve Kültür Derneği başkanı Hakan Usta ise yapmış olduğu konuşmada, Gençlik hareketi şölenlerinin devam edeceğini, ünlü sanatçı Serdar Tuncer’in kendilerini kırmayıp, etkinliklerine katılması nedeniyle teşekkür etti.


Gecenin sonunda Trabzon Gençlik Hareketi ve Kültür Derneği Başkanı Hakan Usta, Serdar Tuncer’e bir plaket ve üzerinde isminin yazılı olduğu forma hediye etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel