Şehit ailelerine Trabzonlu destek

 Trabzon'da Emekli Matematik öğretmeni Ali Sait Kaya yazdığı şiir kitabıyla şehit ailelerine önemli bir gelir kaynağı sağladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, CHP'nin TBMM'nin toplanmasına yönelik çalışmaları ile ilgili olarak  ''Birkaç Me

Şehit ailelerine Trabzonlu destek

 

Trabzon'da Emekli Matematik öğretmeni Ali Sait Kaya yazdığı şiir kitabıyla şehit ailelerine önemli bir gelir kaynağı sağladı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, CHP'nin TBMM'nin toplanmasına yönelik çalışmaları ile ilgili olarak  ''Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis'i toplamayız'' ifadesini kullanırken, Trabzonlu emekli matematik öğrentmeni kaya Çelik'in tam aksine  şehit ailelerine destek sağlamak amacıyla şiir kitabı yazdı

9 yıl önce emekli olan Matematik öğretmeni A.Sait Kaya'nın yazdığı 'Arzettim' adlı şiir kitabının satışından elde edilen tüm gelir Trabzon Valiliği tarafından açılan 'Şehit aileleri Derneği'nin hesabına yatırıldı.

1000 adet basılan ve çoğunluğu Şehit ailelerini ve vatan topraklarının birlik ve beraberliğini anlatan şiir kitabının tümü satılırken elde edilen gelirle birçok aileye yardım edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel