Sarp Sınır Kapısın'da bayram yoğunluğu! Uzun kuyruklar oluştu

Bayram arifesinde Sarp Sınır Kapısı'nda uzun tır kuyrukları oluştu.

Sarp Sınır Kapısın'da bayram yoğunluğu! Uzun kuyruklar oluştu

Artvin'de yer alan Sarp Sınır Kapısı, bayram öncesi yaşanan yoğunluk sebebiyle uzun tır kuyruklarının oluşmasına sahne oldu. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden yüklerini taşıyan tırlar, Kafkaslar ve Orta Asya'ya açılan bu önemli kapıda beklemek zorunda kaldı. Yoğunluk nedeniyle alanlarda yer bulamayan tır şoförleri, Sarp Sınır Kapısı'ndan itibaren Kemalpaşa, Hopa ve Arhavi güzergahındaki Karadeniz Sahil Yolu'nun emniyet şeridini kullanarak park etmek zorunda kaldı.

Geçiş belgelerine ek olarak artan yoğunluk, tır sürücülerinin uzun süre beklemesine yol açtı. İtibariyle, Sarp Sınır Kapısı'nda bekleyen tır sayısı 1560'a ulaştı. Özellikle Hopa ilçe merkezinden geçen ağır vasıtalar, bayram öncesi trafiği daha da yoğunlaştırdı. Uzun araç kuyrukları, bölgede trafiği zaman zaman durma noktasına getirdi.

aw180021-04.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel