Sarhoş adama meydan dayağı!

Rize merkez Atatürk Caddesi üzerindeki Akbank önünde akşam saatlerinde yaşanan tartışmada yumruklar ve tekmeler konuştu.Kendisine küfür ettiğini iddia eden 40 yaşlarındaki kişi, bir anda 60 yaşlarındaki sarhoş vatandaşı yumruklamaya başladı. Aldığı yumruk

Sarhoş adama meydan dayağı!

Rize merkez Atatürk Caddesi üzerindeki Akbank önünde akşam saatlerinde yaşanan tartışmada yumruklar ve tekmeler konuştu.

Kendisine küfür ettiğini iddia eden 40 yaşlarındaki kişi, bir anda 60 yaşlarındaki sarhoş vatandaşı yumruklamaya başladı. Aldığı yumruk darbeleriyle yere yığılan ve kendini savunamayacak kadar sarhoş olan vatandaşa, öfkeli kişinin darbeleri devam etti. Sarhoş vatandaşın yüzünü tekmelemeye başlayan kişiyi vatandaşlar uzaklaştırırken, olay yerine Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı yunus ekipleri geldi.

Vatandaşlar tarafından yerden kaldırılarak bankın üzerine oturtulan sarhoş vatandaşın kanayan burnuna ilk müdahaleyi yardımsever vatandaşlar yaparken, sarhoşun konuşmakta güçlük çektiği gözlendi.

Yaralı vatandaş olay yerine gelen ambulans tarafından  Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi`ne kaldırılırken, dayak atan kişi ise emniyet güçleri tarafından göz altına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel