Samsun'da Z-Kütüphane açıldı

 ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında ve Kütüphaneler Haftası nedeniyle İlkadım Şehit Selman Özay İlkokulu’nda hazırlanan ilk Z-kütüphane açılışı gerçekleşti. Açılışa İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer O

Samsun'da Z-Kütüphane açıldı

 

‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında ve Kütüphaneler Haftası nedeniyle İlkadım Şehit Selman Özay İlkokulu’nda hazırlanan ilk Z-kütüphane açılışı gerçekleşti.
 
Açılışa İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Okuyucu, Şube Müdürü İrfan Yüksel, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
 
Açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Okuyucu, “Milli Eğitim Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Belediyeler Birliği tarafından imzalanan protokol ile hayata geçen ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında okulların eğitim-öğretim saatleri dışında velilerin, mahallelinin ve çevrenin hizmetine açılması okulların öğrenciler ve yetişkinler için birer ‘hayat boyu öğrenme merkezi’ ve eğlenme ve dinlenme aktivitelerine imkan veren ‘yaşayan güvenli alanlar’ haline dönüştürülmesi amaçlanmaktadır.
 
Bu bağlamda açılışını yapacağımız kütüphane zengin kitap içeriği ve internet imkanı ile hem öğrencilerimize hem de velilerimiz ve mahalle halkına hizmet edecektir.
 
Bu çalışmayı yapan yöneticilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz” dedi.
Konuşmaların ardından açılışı İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Şube Müdürü Ömer Okuyucu ve öğrencilerle birlikte yapılıp ardından kütüphane gezildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel