Samsun'da yol çalışmaları hızlandı

Yaz ayı dolayısıyla yol çalışmalarını hızlandıran İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürüyor.İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Derebahçe Mahallesi Çamlıdere Sokağı’nı parke taş dö

Samsun'da yol çalışmaları hızlandı

Yaz ayı dolayısıyla yol çalışmalarını hızlandıran İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürüyor.

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Derebahçe Mahallesi Çamlıdere Sokağı’nı parke taş döşeyerek yolları yeni yüzüne kavuşturuyor. Çalışmaların çok hızlı ve sağlıklı ilerlediğini belirten İlkadım Belediyesi Başkan Vekili Bahri Çakır, "İlçemizin daha güzel ve yaşanılabilir bir kent olması için çalışmalarımız devam edecek. Tüm cadde ve sokaklarda yapılacak olan asfalt yol ve parke taş döşeme çalışmaları sırasıyla devam edecek. İlçe genelindeki yol, kaldırım çalışmaları tamamlandıktan sonra bölgede ikamet eden vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel