Samsun'da uyuşturucu hap!

İstanbul'dan aldıkları uyuşturucu hapları Samsun'da piyasaya sürmek isteyen 2 kişi, 527 adet extacy uyuşturucu hap ve bonzai adı verilen uyuşturucu madde ile yakalandı. Edinilen bilgiye göre, alınan istihbaratı değerlendiren Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçak

Samsun'da uyuşturucu hap!

İstanbul'dan aldıkları uyuşturucu hapları Samsun'da piyasaya sürmek isteyen 2 kişi, 527 adet extacy uyuşturucu hap ve bonzai adı verilen uyuşturucu madde ile yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, alınan istihbaratı değerlendiren Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, İstanbul'dan Samsun'da uyuşturucu madde taşıdığı iddia edilen bir otomobili Ankara yolu Maliye Nokta önünde durdurdu. Otomobilde yapılan aramada torpido ve koltuk altlarına gizlenmiş 4 ayrı paket içinde 527 adet extacy uyuşturucu hap ile 3 gram bonzai adı verilen uyuşturucu madde ele geçirdi. Olayla ilgili Adem İ. ve Tarık S., gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel