Samsun'da makine mühendislerine seminer

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, bir firma işbirliği ile üyelerine yönelik “Değişken Soğutucu Akışkan Debili Sistemlerde Yenilikler” konulu seminer düzenledi.MMO Samsun Şube Konferans Salonu'nda bir firmanın Türkiye satış müdürü Makine Mühen

Samsun'da makine mühendislerine seminer

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, bir firma işbirliği ile üyelerine yönelik “Değişken Soğutucu Akışkan Debili Sistemlerde Yenilikler” konulu seminer düzenledi.

MMO Samsun Şube Konferans Salonu'nda bir firmanın Türkiye satış müdürü Makine Mühendisi Turgay Yay’ın sunumunu yaptığı seminerde katılımcılara “değişken soğutucu akışkan sıcaklığı, enerji tasarrufu, en iyi ısıtma konforu, VRV yapılandırıcı ve tam çözüm” konularında detaylı bilgi aktarıldı.

Düzenlenen seminerle ilgili açıklama yapan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan Er, 2012-2013 Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Çalışma Programları gereği üyelerinin mesleki gelişimi ve güncel gelişmeleri takip edebilmesi adına eğitim ve seminerler düzenlediklerini belirterek, iklimlendirme sektöründeki yeni gelişmelerin ve uygulamaların gerek enerji verimliliği gerekse konfor açısından önem taşıdığını vurguladı.

20130920aw000127_03.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel