Samsunda bir genç denizde boğuldu!

SAMSUN'da serinlemek için denize giren 19 yaşındaki Onur Bayram dalgalı suların arasında kayboldu. Arkadaşını kurtarmak için denize giren, ancak akıntıya kapılıp boğulma tehlikesi geçiren 25 yaşındaki Kadir Altay ise vatandaşlar tarafından kurtarıldı.  Ol

Samsunda bir genç denizde boğuldu!
SAMSUN'da serinlemek için denize giren 19 yaşındaki Onur Bayram dalgalı suların arasında kayboldu. Arkadaşını kurtarmak için denize giren, ancak akıntıya kapılıp boğulma tehlikesi geçiren 25 yaşındaki Kadir Altay ise vatandaşlar tarafından kurtarıldı. 
 
Olay, Atakum İlçesinde meydana geldi. İddiaya göre Canik İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nhde oturan ve pazarcılık yapan Kadir Altay 16 yaşındaki Kardeşi Ertuğrul Altay, arkadaşları Onur Bayram ve evde besledikleri üç köpekle birlikte kamyonetle İilçeye bağlı İncesu Yalı Mahallesi'ndeki sahiline pikniğe gitti. Sıcak havadan bunalan Onur Bayram denize girdi. Ancak bir süre sonra dalgaların arasında batıp çıkmaya başladı. Durumu gören Kadir Altay suya atlayıp arkadaşını kurtarmak istedi, ancak oda dalgalar arasında batıp çıkmaya başlayı. Olayı fark eden vatandaşların denize attığı ipe tutunarak kurtulmayı başardı. Onur Bayram ise dalgaların arasında kayboldu. Kadir Altay olay yerine çağırılan Ambulans ile OMÜ Tıp Fakültesi Hasbtanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. 
 
Denizde kaybolan Onur Bayram'ı bulmak için Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı ile Büyükşehir Belediyesi dalgıçları yaklaşık 2.5 saat boyuca 3 kilometrelik bir alanda arama yaptı. Aramalara Sahil Güvenliğe ait bir botta katıldı. Yapılan tüm aramalara rağmen Onur Bayram bulunamayınca hava muhalefeti nedeniyle arama çalışmaları ertelendi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Yettkililer Onur Bayram'ı arama çalışmalarının yarın devam edeceğini bildirdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel