Samsun'da balık izdihamı! 15 bin balık ekmek...

Samsun'da İlkadım Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği 2. Halk Ekmek Balık Festivali düzenlendi. Festivalde 15 bin balık ve ekmek dağıtıldı.İlkadım Belediyesi tarafından geleneksel hale getirdiği 2. Halk Ekmek Balık Festivali Kurtuluş Yolu üzerindeki

Samsun'da balık izdihamı! 15 bin balık ekmek...

Samsun'da İlkadım Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği 2. Halk Ekmek Balık Festivali düzenlendi. Festivalde 15 bin balık ve ekmek dağıtıldı.
İlkadım Belediyesi tarafından geleneksel hale getirdiği 2. Halk Ekmek Balık Festivali Kurtuluş Yolu üzerindeki Yabancılar Pazarı karşısında yapıldı. Renkli görüntülerin sahne aldığı festivali çok beğendiklerini belirten vatandaşlar, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın yapmış olduğu festivali çok beğendiklerini söylediler.
Samsun'un deniz şehri olduğunu ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Geçen sene 1. Balık-Ekmek Festivali düzenlemiştik. Bu kez ikincisini düzenliyoruz. Samsun denince akla deniz, deniz denilince de akla balık geldiği için bizde halkımızla Karadeniz’de hem balığı sevdirmek hem de farkındalığı arttırmak için böyle bir festival düzenledik. Bunu devam ettirmeyi düşünüyoruz. 15 bin balık ekmek dağıtıldı. Demek ki bunu 15 bin kişi yiyecek. Etkinlik akşama kadar devam edecek. Burada gelip giden insanlarımız yer. Etkinlik çok keyifli oldu" dedi.
Festivalde 15 bin adet uskumru balığı, 15 bin adet helva, 15 bin adet ekmek ve 15 bin adet de su dağıtıldı. Ayrıca düzenlenen festivalde yerel sanatçılar Sabahattin Hafızoğlu, Ümit Kurşun, Yayla Uşakları, Ferhat Hantal ve Grup Acem Tekkesi konser verdi.

20140302aw022183_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel