Samsun'da 2 kişi tutuklandı!

Samsun'da bir evden dizüstü bilgisayar ve 2 adet saat çaldıkları iddia edilen 2 genç, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandılar. Olay, İlkadım ilçesi Kılıçdede Mahallesi'nde meydana geldi. Evin kapı kilidini kırarak içeri girip bin 500 TL de

Samsun'da 2 kişi tutuklandı!

Samsun'da bir evden dizüstü bilgisayar ve 2 adet saat çaldıkları iddia edilen 2 genç, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandılar.

Olay, İlkadım ilçesi Kılıçdede Mahallesi'nde meydana geldi. Evin kapı kilidini kırarak içeri girip bin 500 TL değerinde dizüstü bilgisayar ile 4 bin TL değerinde 2 adet saati çaldıkları iddia edilen Yüksel T.(24) ile Emrah S.(19), Samsun'dan kaçtılar. Polis, Kastamonu ilinde şüphe üzerine 2 gencin içinde bulunduğu kiralık otomobilde arama yaptı. Yapılan aramada Samsun'dan çalınan malzemeler ile kapı açmada kullanılan hırsızlık malzemeleri ele geçirildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü

Hırsızlık Bürosu ekipleri, Kastamonu iline giderek, Yüksel T. ile Emrah S.'yi bu sabah Samsun'a getirdi. Haklarındaki suçlamaları kabul etmeyen zanlılar, ele geçen çalıntı saatleri bir arkadaşlarından aldıklarını iddia ettiler. Polisteki sorgulanması tamamlanan Yüksel T. ve Emrah S., çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından saat 18.45 sıralarında tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel