Sağıroğlu: Fırsat Tepmiyelim

Yomra Belediye Başkanı Ak Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu seçim çalışmalarını dur durak demeden yoğun bir tempoda sürdürüyor.  Başkan Sağıroğlu, dün akşam saatlerinde Sancak Mahallesi’nde ki vatandaşlarla bir araya gelerek 30 Mart’ta yapılac

Sağıroğlu: Fırsat Tepmiyelim
Yomra Belediye Başkanı Ak Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu seçim çalışmalarını dur durak demeden yoğun bir tempoda sürdürüyor. 
 
Başkan Sağıroğlu, dün akşam saatlerinde Sancak Mahallesi’nde ki vatandaşlarla bir araya gelerek 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde hem kendisine hem de partisine sahip çıkılmasını istedi. Başkan Sağıroğlu vatandaşlara yaptığı açıklamada, “İlçemizin bu saatten sonra iktidar desteği alması şart bu nedenle sizlerden hem kendime hem de partime destek istiyorum” dedi.
 
Bu güne kadar kendisinin hep milliyetçi bir tavır sergilediğini belirten Başkan Sağıroğlu, “Her yerde Yomra’nın evlatlarını destekledim.  Örneğin MHP Milletvekili Koray Aydın’ı, Trabzonspor Başkan adaylarından Metin Atasoy’u. Neden? İlçemin çıkarları için. Şuanda da birlik olup Yomra’nın evladı olan Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu desteklememiz lazım. 10 tane mega proje yaptık. Bu projeleri hayata geçirmek için hem iktidar desteğine hem de büyükşehir belediye başkanına ihtiyacımız var. Hemşehrimiz olan Gümrükçüoğlu bizim için büyük bir şanstır. Onunla birlikte ilçemize her türlü yatırımı getirebiliriz. Geçmiş dönemlerde getirdiğimiz gibi. 30 Mart’ta hem bana hem de Gümrükçüoğlu’na destek çıkın, ilçemizi birlikte el ele gönül gönüle bizde şaha kaldıralım” diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel