Rizeliden İnanılmaz Tabela!

Çamlıhemşin'de bir kişi, yaptığı inşaatın önüne ''akıl değil para lazım'' yazısı koydu. İlçeye bağlı Dikkaya köyünde Necati Karaman'ın, yaptırdığı ev inşaatının önüne koyduğu ''bu inşaata akıl değil para lazım'' yazısı görenlerin ilgisini çekiyor. Karaman

Rizeliden İnanılmaz Tabela!

Çamlıhemşin'de bir kişi, yaptığı inşaatın önüne ''akıl değil para lazım'' yazısı koydu.

İlçeye bağlı Dikkaya köyünde Necati Karaman'ın, yaptırdığı ev inşaatının önüne koyduğu ''bu inşaata akıl değil para lazım'' yazısı görenlerin ilgisini çekiyor.

Karaman, inşaatın yanından geçenlerin evle ilgili ''böyle olsa daha iyi olur, buraya oda olsa, bu balkon olmadı'' gibi fikirler verdiklerini ifade ederek, ''Ben de, her isteyene göre evimi yapamayacağıma göre insanların görebileceği bir yere 'bu inşaata akıl değil para lazım' yazısı koydum. Yazıdan sonra kimse inşaat için para vermese de en azından akıl veren de kalmadı. Artık rahatladım'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel