Rize'den Başbakan'a teşekkür

Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın talimatı ile Rize'ye gönderilen Mercedes marka makam otomobili için teşekkür etti. Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu yaptığı açıklamada, “Valilik makam aracı 12 yılını doldurmuş arızal

Rize'den Başbakan'a teşekkür

Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın talimatı ile Rize'ye gönderilen Mercedes marka makam otomobili için teşekkür etti.

Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu yaptığı açıklamada, “Valilik makam aracı 12 yılını doldurmuş arızalı bir araçtı. Başbakanlık hizmet araçlarından olan ve yaklaşık dört yıldır kullanılan bu aracın Rize'ye gönderilmesine teşekkürle karşılıyoruz. Eğer gönderilmesiydi, Özel idare imkanları ile yeni bir araç satın almak zorunda kalacaktık. Bu şekilde devletimizin parası kasasında kalmış oldu” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel