Rize'de yüzme havuzunu deniz suyu bastı

Rize’de bir süre önce su tutmadığı için gündem olan olimpik yüzme havuzu bu kez denizde fırtına çıkınca dev dalgalardan etkilenerek hasar gördü.Rize’de geçtiğimiz gün etkili olan fırtına sahil kesiminde maddi hasara neden oldu. Sahil kesiminde bulunan işl

Rize'de yüzme havuzunu deniz suyu bastı

Rize’de bir süre önce su tutmadığı için gündem olan olimpik yüzme havuzu bu kez denizde fırtına çıkınca dev dalgalardan etkilenerek hasar gördü.

Rize’de geçtiğimiz gün etkili olan fırtına sahil kesiminde maddi hasara neden oldu. Sahil kesiminde bulunan işletmeler denizde oluşan dev dalgalardan etkilenerek hasar gördü. Dev dalgalardan Karadeniz Sahil Yolu da etkilendi. Belediye ekipleri günün ilk saatlerinden itibaren temizleme çalışmalarına başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Rize’nin İslampaşa Mahallesi’nde dolgu alanı üzerinde inşa ettirilen olimpik yükse havuzu da dalgalardan etkilendi. Bir süre önce sağlıksız zemin üzerinde inşa ettirildiği için su tutmayışı ile gündeme gelen havuz bu kez deniz suları ile doldu. Denize çok yakın inşa edilen havuzda binaya kadar ulaşan dalgalar camları patlatarak binanın içerisine kadar girdi. Bir süre önce zemininde oluşan çatlaklar dolayısı ile su tutmayan havuz bu kez dalgaların taşıdığı su ve kava parçaları ile doldu.

Vatandaşlar denizin hemen bitişiğinde ve sağlıksız zemin üzerinde yüzme havuzu yapılmasını yanlış bulduklarını belirterek inşaatı mühendislik hatası olarak değerlendirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel