Rize'de vatandaşı arı soktu hayatını kaybetti

Rize'de geçtiğimiz Pazar günü köyündeki bahçesinde arı sokması sonucu fenalaşarak hastaneye kaldırılan Hasan Taşçı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.Rize merkeze bağlı Taşköprü köyündeki bahçesinde meyve yemek için ağaca çıkan Rizeli esnaf Hasan

Rize'de vatandaşı arı soktu hayatını kaybetti

Rize'de geçtiğimiz Pazar günü köyündeki bahçesinde arı sokması sonucu fenalaşarak hastaneye kaldırılan Hasan Taşçı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Rize merkeze bağlı Taşköprü köyündeki bahçesinde meyve yemek için ağaca çıkan Rizeli esnaf Hasan Taşçı burada arıların sokması sonucu Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Burada yapılan kontrol sonucu şuurunu kaybettiği ve beyninde ödem oluştuğu teşhisi ile tedaviye başlanan Taşçı bir daha gözlerini açamadı. Beş gün boyunca yoğun bakımda tutulan Taşçı, önceki gün hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel