Rize'de fabrikada patlama

Patlama sonucu kereste fabrikası savaş alanına dönerken, 140 metre uzaklıkta bulunan bir benzin istasyonunun ofisi büyük çapta hasar gördü.Edinilen bilgiye göre, Ardeşen ilçesi Yeni Mahalle’de Yaşar Karaman’a ait kereste fabrikasının fırınlama kazan bölüm

Rize'de fabrikada patlama

Patlama sonucu kereste fabrikası savaş alanına dönerken, 140 metre uzaklıkta bulunan bir benzin istasyonunun ofisi büyük çapta hasar gördü.

Edinilen bilgiye göre, Ardeşen ilçesi Yeni Mahalle’de Yaşar Karaman’a ait kereste fabrikasının fırınlama kazan bölümünde henüz belirlemeyen bir nedenle şiddetli bir patlama meydana geldi. Bombayı andıran patlama sonucu kereste fabrikasında bulunan fırınlama kazanı parçalara ayrılarak çevreye fırladı. Yaklaşık bir tonun üzerinde olduğu sanılan kazanın büyük bir parçası, 140 metre uzaklıkta bulunan bir benzin istasyonun market bölümüne düştü. Benzin istasyonunun market bölümünde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Ardeşen İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri inceleme ekipleri, patlama sonrası çevrede güvenlik tedbirleri aldı. Olayın yaşandığı anda kereste fabrikasında ve petrol istasyonunun market bölümünde hiçbir görevlinin ve alışverişe gelen kimsenin olmaması nedeniyle olası bir facianın eşiğinden dönüldü.

Öte yandan patlayan buhar kazanının parçalarının hemen yakındaki ıhlamur ağaçlarına çarpması sonucu çevreye daha fazla zarar veremediği gözlendi. Patlamanın sebebi henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel